Ervaringen & Resultaten

Coaching starten Coaching starten

Hieronder zal ik steeds meer ervaringen, resultaten (foto’s) en testimonials toevoegen wanneer cliënten die online willen delen en beschikbaar willen stellen. Het tijdsbestek tussen de voor en na foto’s heb ik bewust weggelaten omdat resultaten altijd persoonsgebonden zijn. Dit heeft te maken met de genetische potentie, lichaamssamenstelling, leeftijd, leefstijlfactoren en de doelstellingen per cliënt.

Een ouder persoon met een zware baan, veel stress, hoge werkdruk en maar weinig dagen de tijd om naar de sportschool te gaan, moet niet de zelfde resultaten kunnen verwachten als een jonge stressloze student die een paar uur in de week colleges heeft en 6 keer per week in de sportschool kan zijn. Iedereen heeft goede tijden en slechte tijden en sommige mensen hebben helaas meer tegenslagen dan andere. Maar het gaat erom dat het doel uiteindelijk bereikt wordt met een tempo dat past bij jou persoonlijke omstandigheden.

Glenn

Max

Alvaro

Na een lange periode gestopt te zijn met fitness was ik op zoek naar iemand die me snel weer terug in shape kon krijgen. Op deze manier ben ik bij Micha terecht gekomen. Wat mij erg aansprak in zijn stijl van coaching is dat het simpelweg super goed werkt. Geen bullshit coaching met allerlei poespas. Micha zijn stijl is keihard en hij draait niet om de zaken heen. Hij laat je precies inzien wat je moet doen, op de facetten die het meeste invloed hebben op je progressie. Binnen no-time heb je precies door welke invloed je zelf uitoefent op het pad naar je doel. Daarnaast voel je je ook fysiek en mentaal beter. Hierdoor zie je ook gelijk dat je zelf de verantwoordelijkheid moet nemen en dat Micha het niet voor je gaat doen. Ik vind dat de KGB Army grappen zijn coaching stijl goed omvatten. Micha is als het ware een sergeant die vanuit zijn levenservaring weet en zegt wat je moet doen. En als je zijn orders opvolgt en discipline toont spreekt het resultaat voor zich.

Tadhg Bekkers

Mijn naam is Tadhg Bekkers en ik heb 22 jaar oud.

Iets meer dan een half jaar geleden ben ik bij Micha terecht gekomen om iets aan mezelf te doen.
Ik was ongeveer een jaartje of 2 bezig met sporten maar ik merkte dat ik niet veel vooruitgang boekte.
Ik wist niet goed wat ik moest eten en hoe ik mijn trainingsweek in moest delen.
Vervolgens heb ik Micha zijn hulp ingeschakeld en zijn we nu 26 weken verder, met een resultaat die ik zonder zijn hulp niet had kunnen behalen.
Door Micha zijn hulp en begeleiding ben ik nu al 14kg afgevallen en dat allemaal zonder ook maar 1 cardio apparaat aan te raken.
De hulp en de begeleiding die je krijgt zijn zo waardevol en al helemaal vergeleken met de prijs die je betaald.
Ik hoefde Micha maar een appje te sturen met mijn vraag en ik had meestal binnen 5 minuten al een uitgebreid antwoord.
Voor iedereen die nog twijfelt, slaap niet op jezelf en ga een samenwerking met Micha aan.
Het zal je leven veranderen!!

Jasper B

Ik ben al jaren ‘serieus’ bezig geweest met fitness, dat dacht ik tenminste. Met dit traject heb ik pas echt structurele resultaten behaald. Voortgang en resultaten is geen kwestie van geluk. Tegenvallende resultaten? Dan heb ik niet hard genoeg gewerkt of van het plan afgeweken. Je wordt geforceerd om eigenaarschap te nemen over je leven door dit traject. Zoals het hoort. Micha zal je altijd willen helpen en vragen beantwoorden, maar de verantwoordelijkheid voor vooruitgang ligt bij jezelf. Geweldig inzicht om te verkrijgen.

Dit traject heeft mij geholpen fysiek in een betere shape te komen, maar ook mentaal heeft het mij veel geleerd. Eigenaarschap nemen, discipline, energieniveau omhoog door te letten op wat je in je lichaam stopt, een plan structureel volgen en voortgang bijhouden. Ik raad het iedereen aan.

Nick

Nick -26 jaar-

Sinds een 6 tal jaar bezig met trainen. Wanneer ik begon met trainen  werd ik ondersteund door een coach die me volledig misleid heeft. Na een 2 jaar lange ‘dirty bulk’ van 4600 kcals met een hoop rommelproducten waaronder massgainer, proteïnebars etc. die uit zijn gamma kwamen stond ik op een vetpercentage van bijna 20% met een volledig ontevreden resultaat.

Hierop besliste ik om opzoek te gaan naar een nieuwe coach. Na verschillende gesprekken met coaches waar ik geen raakvlak mee vond kwam ik bij Micha terecht. Een coach met de ingesteldheid waar ik naar opzoek was; recht door zee met de bedoeling om jou te doen evolueren en niet zijn eigen vermogen uit te breiden op de rug van zijn cliënteel.

Ik durf met het hand op mijn hart te zeggen dat een traject met Micha je als mens zowel fysiek als mentaal doet groeien. Als je opzoek bent naar een coach die je met een fluwele handschoen behandeld kan je best verder zoeken, want er is geen plaats voor sneeuwvlokkengedrag in de community ‘the KGB-army’ die Micha opbouwde. Zoek je echter naar iemand die je door je eigen limieten duwt, waarmee je werkelijk het sky is the limit-gevoel door krijgt en die je leven op 1001 vlakken laat verbeteren is Mich de coach waar je je bij aansluit.

Wat je zal bereiken met hem is beyond believe.

Valentijn

Mijn naam is Valentijn, 28 jaar.

Ik ben al zeker 10 jaar bezig met fitness maar nooit de gewenste resultaten kunnen behalen..
Ik wil micha erg bedanken, want door hem heb ik deze resultaten wel kunnen behalen.
Ik kwam veel discipline, consistentie en natuurlijk een stukje mindset te kort, door zijn coaching is dat veranderd.
Micha kwam ik tegen via via op Instagram en na een tijdje zijn stories te hebben bekeken werd ik overtuigd door zijn coaching en heb ik hem gelijk een mail gestuurd en zijn we aan de slag gegaan, geen enkel moment spijt gehad.
We hebben niet heel veel contact via app, ik ben iemand die wist wat er moest gebeuren
En heb daar dus ook naar gehandeld.
De wekelijkse check-in was elke week altijd wel positief.
Als ik vragen had over bepaalde onderwerpen in de sportschool werden die altijd snel beantwoord met een laptekst aan duidelijke informatie.
Voor iedereen die zijn fitness doelen echt wilt behalen, is deze coaching zeker een aanrader.

Bas

Mijn naam is Bas en ben 28 jaar oud.
Ik train al een jaartje of 10 en de laatste 5 jaar wel al redelijk serieus bezig geweest met training en voeding. Een jaar of 4 geleden al ooit begeleiding bij iemand gehad maar eenmaal daarmee gestopt te zijn, helemaal weer de verkeerde kant op gegaan en mezelf helemaal laten gaan.

Ik volgde Micha ook al een tijdje op Instagram ( zoals al zijn klanten dus ), vanaf zijn home gym workouts en verbouwingen tot zijn tijd nu!
Toen ik eind 2020 op de weegschaal ging staan dacht ik toch bij mezelf dat er wat moest veranderen. Ik heb uiteindelijk contact op genomen met Micha voor mij en mijn vriendin en toen ik zelf eenmaal de fotos door moest sturen schaamde ik me kapot en ik wist zeker dat dit zo niet langer kon.
Ik heb zoiezo vanaf het begin gezegd dat mijn doel was om te leren dat ik net als Micha kon genieten van het leven met een hapje en drankje en alsnog een gezonden levenstijl kon lijden. Ik heb denk ik de langzaamste cut ooit gedaan maar heb er 0,0 spijt van.
Ik ben in totaal een goeie 17 kilo afgevallen, ben sterker geworden in de gym, me mindset door al zn storys zijn veranderd op een goede manier en het belangrijkste doel is dat ik van hem heb geleerd om me discipline te houden en daarnaast ook te kunnen genieten van het leven en een hapje en drankje op zn tijd!

Ook niet te vergeten is dat ook mijn vriendin door zijn hulp ook dik 15 kilo is afgevallen en ook geleerd heeft een gezonde levensstijl te leven!
Al met al ben ik hem super dankbaar voor alles wat wij dus samen van hem geleerd hebben en zullen we dit voor de rest van ons leven mee nemen!

Het is een eer om op de hall of the gods te staan dus bij deze mijn eerlijke en oprechte review!

Groetjes Bas

Daniel S

Als ik coaching bij micha in 1 woord moeten samenvatten: AANRADER

Deze fakking russische kgb spion maakt machine van je. Je moet geen bitch zijn en alleen maar liggen klagen en janken want je wordt compleet afgemaakt. Naja, het is altijd opbouwende kritiek maar met een redelijk ruw randje. En waarom ook niet. De wereld zit al lang vol met jankede bitches.

2 trajecten heb ik bij hem gehad in 1,5 jaar tijd. En ben zo tering veel gegroeid in die 1,5 jaar.

In eerste instantie bij hem gestart omdat ik niet echt in shape was (achteraf gezien gewoon een vet varken) Vanaf dag 1 al chille connectie met hem, net een mattie waar ik al jaren mee hang. Dat + zijn directe werkwijze zorgde ervoor dat ik de eerste cut fase een gruwelijk resultaat al had neergezet (ondanks lockdowns gym etc) In dit traject de basis gelegd van mijn mentale groei. Daarin heeft hij me heel goed ondersteund en gepusht.

Tussendoor wat geörienteerd en aangekloot tijdens bulk zonder coaching. Wel met dezelfde mindset/trainingsschema. Toen werd het weer tijd voor cutten, zelf al wat begonnen maar mistte toch een duwtje, ofja beuk in de rug van micha. Wederom traject ingegaan en weer een top resultaat neergezet. Nu alle gyms open waren echt eruit kunnen halen wat erin zat. Veel vet verloren, spierkracht nagenoeg gelijk gebleven. Dit in combinatie met een normaal leven (lees, elk weekend feest, zuipen, genieten) Ondanks dat constant progressie blijven boeken dankzij de vele dankbare tips.

Micha laat zien dat het leven echt niet (tot op zekere hoogte natuurlijk) helemaal veranderd wordt door het afvallen. Hij leert je enorm veel slimme keuzes maken (mindset, voeding, feesten) waardoor je dit allemaal goed kan combineren.

Nogmaals, aanrader voor iedereen die echt zijn leven wilt aanpakken, mentaal en fysiek.

JT

Kort maar krachtig;

Na een jaartje good-life in Brazil had mn lichaam redelijk wat extra onnodige massa opgelopen, tijd voor verandering! Ben een groot voorstander van “outsourcen wat een ander beter kan” en zodoende voor het eerst een coach in de arm genomen voor die extra stok achter de deur. Volgde Micha al een tijdje op instagram en zijn no-nonsense aanpak sprak mij erg aan; informatief, to the point en doeltreffend.

Tijdens de coaching periode hebben we een van mijn beste shapes ooit weten te behalen, waarvoor dank! Heb erg genoten van de samenwerking, ook al is Micha soms een botte lul! Dit is echter ook deel van zijn charme en hoge effectiviteit, het is altijd duidelijk waar je aan toe bent en er wordt niet omheen geluld, dus sneeuwvlok generatie beware! Hij neemt de tijd om alle voeding en trainings concepten goed uit te leggen en te verwerken in zijn aanpak, welke uitermate effectief is! Het is fijn om te weten waarom er bepaalde stappen genomen worden, zeker wanneer die uitgelegd worden vanuit een wetenschappelijk oogpunt!

In de toekomst als ik weer die stok achter de deur nodig heb zal ik Micha zeker weer contacten en raad hem iedereen aan die zijn/haar lichaam naar een next level wil tillen! Micha bedankt en tot snel!

JT

Danny

Ik ben Danny, 32 jaar en vader van een zoontje.

Al sinds 2012 ben ik bezig met fitness, de eerste paar jaren, zoals de meeste, wat aangekloot en vooral de “bro” science gevolgd.
Toen mij zelf meer gaan verdiepen in vooral de voeding en lifestyle en ben ik Micha tegen gekomen op instagram, uit zijn posts haalde
veel info om voor mijzelf een goede basis neer te zetten.

Fitness is altijd een onderdeel van mijn leven geweest soms met pieken maar soms ook met dalen. Na dat ik vader was geworden ben ik draad compleet kwijt geraakt, weinig trainen, weinig slaap, geen motivatie etc. De knop moest om dus ben ik Micha gaan contacten en ik kon gelukkig snel aan de slag.

Tijdens deze coaching periode van een half jaar ben ik mijn beste shape ooit gekomen (zie fotos). Weinig woorden maar vooral veel daden. Zelfs na 10 jaar heb ik
wederom nieuwe kennis opgebouwd mbt fitness, voeding en lifestyle. Micha is de afgelopen 6 maanden mijn stok achter de deur geweest, altijd bereid om vragen te beantwoorden en/om de juiste motivatie en info te geven. De schema’s worden zo gecreëerd dat deze samen gaan met jouw eigen levens style.
Ik kan iedereen aanraden om Micha als coach te nemen (ja ook als je al +/-10 jaar sport en denkt het niet nodig te hebben).

Micha, thanks door deze wijze maanden en het neerzetten van mijn beste shape!

Floris

Mijn naam is Floris, 28 jaar. Sinds een jaar of 4 beetje aan het aankloten geweest qua sporten en vooral voeding. Aantal periodes gehad waarbij ik niet naar de gym ging, dit kwam vooral doordat ik geen trainingsschema had wat voor mij niet werkte. Nu heb ik iets waar ik mijzelf aan kan vasthouden en wat motiveert om steeds zwaarder te trainen. In 2021 11 weken coaching gehad van Micha. Dit was helaas een stressvolle periode vanwege ziekte van mijn vriendin. Hier heb ik van geleerd dat stress een behoorlijke invloed heeft op je fysieke gesteldheid.

Augustus 2022 wederom bij Micha aangeklopt en echt een goede periode gehad. Ondanks dat ik naast de trainen behoorlijk veel beweeg en niet altijd aan slapen toe kwam heb ik na 10 weken een mega resultaat behaald. Coaching is recht door zee dus als je niet tegen een beetje kritiek kan op zn tijd moet je het vooral niet doen. Als je resultaat wilt boeken is het wel een aanrader. Hij deelt veel goeie info op zijn insta en via de app. Nu tijd om zelfstandig aan het werk te gaan!

Jesper

Mijn naam is Jesper en ik ben 26 jaar jong. Ik ben al ruim 8 jaar bezig met sport en fitness en ook is voeding daar een onderdeel van. In al die jaren heb ik zelf een manier gevonden om het leuk te houden en ook het hele jaar door in ‘shape’ te zijn. Ik volg Micha al een langere tijd en zijn manier van coaching & lifestyle sprak mij aan omdat ik mijzelf hierin herken.

Tijdens de Corona periode had ik helaas geen ‘homegym’ om zwaar werk te kunnen verrichten met oud ijzer en heb ik veel moeten improviseren en ben ik anders gaan trainen, hierdoor was de motivatie hoog om bij de heropening van de sportscholen weer als vanouds te gaan rammen in de gym. Hierdoor ook besloten om het anders aan te pakken deze keer en met begeleiding van Micha een goeie shape neer te zetten voor de zomer. Zijn coaching beviel erg goed en het contact met hem is zeer laagdrempelig, je kunt hem 24/7 appen/ mailen etc. Ideaal!

Youri de G

Mijn naam is Youri, 23 jaar, vorig jaar zomer voor mijn verjaardag van mijn vriendengroep een Fotoshoot cadeau gekregen dus het werd tijd om een keer serieus te cutten.

Net zoals vele andere volgde ik Micha al een aantal jaar op Social Media, zijn manier van leven en instelling qua fysiek bouwen en een mooi leven leiden kon ik me volledig in vinden, dus besloot ik om me aan te melden bij zijn coaching, mail gestuurd – week later meteen gestart, top!

Micha is recht voor zijn raap en zegt waar het slaat en maakt het vooral niet te moeilijk, vooral de manier van communicatie was goud, net of je werd begeleid door een van je vrienden.

Tijdens de intake zegt hij dat hij geen robot is, maar meestal heb je binnen 10 sec al antwoord op je al vragen via Whatsapp, ook al staat hij in de club of zit ‘ie op een jetski.

Zolang je zelf maximaal je best doet, doet hij dat ook voor je….
Mega goed begeleid en veel gelachen tijdens de wekelijkse Check-ins, echt een aanrader deze man!

Jos J

Mijn naam is Jos, ondertussen alweer 31 jaar oud en vader van 2 kinderen.

Al jaren bezig met fitness en rugby, en op me voeding letten deed ik nooit vond ik onzin, ik dacht altijd óld skool’ bulken. Gewoon zoveel mogelijk eten dan wordt je zo groot en sterk mogelijk.

Toen ik een paar jaar geleden te horen kreeg dat ze wat problemen met me hart hadden gevonden, dacht ik misschien moet ik toch even wat gezonder gaan leven.

Via maat van me de Instagram tip gekregen van kijk eens bij Micha emelianov op ze Instagram. En ben ik toen gaan doen. Ik dacht dit is niks voor mij. Al die skinny droog getraindegasten ziet er niet uit. Dat was toen mijn mening. (die is nu zeker veranderd)

Na tijden lange discussies over cutten, vond ik dat het tijd was om mij te bewijzen aan me vrienden dat cutten voor een heavy dude zoals ik, toen nog 133.5kilo ook geen probleem is.

Toch wel zwaar kan ik je vertellen maar goed ik ben aan niets begonnen dat ga ik het verdomme ook af maken!

Micha is een type gozer die zegt waar het opstaat, ik vind dat erg fijn werken. Als JIJ het verkloot hebt dan laat hij dat weten ook. Geen gezeik je wilt wat dan moet je er voor werken ook.

Ik zit ondertussen al erg lang bij micha, hoelang ? echt geen idee. We hebben samen al heel wat bereikt maar ik ben nog niet waar ik wil zijn. Wel weet ik dat ik nog lang niet ga stoppen bij hem. Erg fijne samenwerking.

Micha is eerlijk, recht voor zijn raap! Hij reageert altijd snel op WhatsApp berichten, hij begeleidt me onwijs goed en ik heb micha al aan meerder vrienden aangeraden.

Dus twijfel je? Zeker niet doen en ga in samenwerking met Micha!

Rick van der H

Coach,

Om te beginnen bedankt voor het resultaat.

Ik moet zeggen dat we niet heel vaak contact hadden. Het was voor mij duidelijk wat er moest gebeuren om mijn doelstelling te halen. Ik kon hierbij zelf mijn voorkeuren qua voedsel uitspreken, mede dat heeft gemaakt dat ik mijn doelstelling gehaald heb.

Verder heb je me geleerd dat er geen wondermiddel of bepaalde methode bestaat, maar consistentie het sleutelwoord is. Heel vaak heb ik je naar de bekende weg gevraagd. Hoe lang duurt mn cut nog? Kan ik dit weekend cheaten? Soms kreeg ik dan ook een ‘stug’ antwoord terug.

Het filmen van oefeningen leek mij in het begin niet nodig, ik trainde toch al 8 jaar en wist wel hoe ik deze oefeningen correct uitvoer. Toen ik het eenmaal ging doen zag ik wat de meerwaarde hiervan was.

Al met al heb ik het idee dat ik veel heb geleerd en klaar ben voor de volgende bulk en cut.

Chris

I’m Chris, 39 years old and a father. I’ll keep this sweet, short and snappy. If you’re still hesitating after this review to get coaching from Micha, don’t bother.
Look at me before with almost 20 years of training under my belt, thought I’d had everything dialed in. I had love handles and I wanted to go next level with my physique, so I contacted Micha. Look at the after photo’s, this is sweet. I progressed awesome and this in a caloric deficit. No more love handles, feel a lot better and have a better physique. So what now? Massing under Micha’s guidance, let’s build some more muscle on this dad bod.

Thanks man! Op naar de volgende level =D

Cheers,
Chris

Dean K

Mijn naam is Dean. Ik ben 29 jaar. Ik train nu al aardig wat jaren, maar ik was nooit echt serieus qua voeding. Ik volg Micha al een tijd en die resultaten die zijn cliënten boekten wilde ik ook behalen. Vorig jaar gestart met het coaching traject. De intake alleen al gaf me het gevoel dat dit een succesvolle samenwerking zou worden, hij wilt alles van je weten zodat hij een goed beeld kan schetsen van je situatie en je op die manier het beste kan begeleiden. Zijn whatsapp contact is ideaal, alsof je met een van je maten aan het appen bent. Je krijgt altijd moeilijk snel antwoord op alle vragen die je hebt, en gelijk een wetenschappelijk artikel of meme die het antwoord onderbouwd. Micha heeft me niet alleen geholpen om voor t eerst in m’n leven m’n abs te zien en dickskin op m’n armen te hebben, maar ook qua mindset heb ik veel aan hem gehad. Tuurlijk heb ik gestreden, maar ik heb ook genoeg buiten gegeten, bbqs en feestjes gehad. Dat is erg belangrijk voor mij, dat er ruimte is voor gelegenheden zonder je progressie weg te gooien. Mijn cutfase is klaar, nu ga ik samen met Micha massa bouwen. The only way is up!

Michael H

Michael 31 Jaar.
Via een maat van mij die personal trainer is op Micha z’n insta terecht gekomen.
Veel gelachen en geleerd van alle stories die hij dagelijks deelt. Zelf train ik al wat jaartjes en lukte het me altijd wel om redelijk droog te worden rond de zomer periode. Totdat ik van werk wisselde en van staand beroep naar grotendeels zittend beroep ging. Dit in combinatie met een zwaar mislukte bulk en gebrek aan kennis qua voeding heeft dit er toe geleid dat ik contact heb opgenomen met Micha. De samenwerking voelt vertrouwd, alsof je met een maat of oudere broer/mentor in gesprek bent. Ik heb iemand nodig die me af en toe op z’n plek zet als ik aan t kloten ben en geloof me Micha weet precies hoe dit moet. Het proces heeft wat langer geduurd dan ik had verwacht, de eerste 6 maanden vlogen de kilo’s er af maar daarna stagneerde het een beetje.
Door Micha anders naar het leven gaan kijken en mijn levensstijl aangepast. Vervolgens zijn we gaan kijken hoe diep we konden gaan en kijk ik ondertussen vol trots terug naar de foto’s van het eind resultaat. Momenteel zijn we bezig met bulken en ben ik benieuwd naar de shape die we komende zomer gaan neerzetten.
Micha Bedankt voor alles wat je tot nu toe hebt betekend voor mij.

Brenny

Mijn naam is Brenny en ik ben 23 jaar oud.

Ik ken Micha al sinds mijn 17e en toen zaten we in een ‘groep’ genaamd Fitte Baasjes. Toen kon ik het al goed vinden met Micha en sinds dat hij geëmigreerd is heb ik hem alleen maar zien groeien zowel als persoon als qua business. Normale mensen die zo’n groei meemaken met hun business kunnen dit niet aan, maar Micha blijft kwaliteit leveren, hij reageert snel en denkt in directe oplossingen. Sommige mensen vinden hem soms te direct, maar met zijn aanpak zie je de realiteit onder ogen en hoef je jezelf niet zielig te vinden en in een slachtofferrol te gaan zitten wat je nooit verder gaat helpen.

Ik heb vroeger diverse coaching trajecten gehad voor het droog trainen en normaliter was dit alleen maar honger lijden. Ik heb bij Micha geleerd dat je met veel eten en geen honger lijden ook kunt droogtrainen / afvallen. Daarnaast is die 10.000 stappen zetten per dag een echte eye opener geweest. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal ga je erop vooruit.
Dus wil jij stappen maken met jouw fysiek en ook nog eens mentaal erop vooruit gaan dan ben je bij Micha op het juiste adres.

John K

Kevin

Achraf

Mijn naam is Achraf, 33 jaar.

Zoals velen volg ik Micha al een hele tijd via instagram. Ik ben al ongeveer 7 jaar bezig met krachttraining. Mijn “probleem” was dat ik elk jaar weer 3 maanden voor de zomer strikt ging diëten om vervolgens op vakantie weer los te gaan en alles er weer aan te eten! Ik ben al jaren op zoek naar de balans. Een ding is zeker; die ga ik met Micha zeker vinden! In september 2019 heb ik de keus gemaakt om met hem te gaan samenwerken. Snel een simpel mailtje gestuurd en letterlijk binnen een half uurtje had ik al een uitgebreide reactie op al mijn vragen!! Direct na de inschrijving zijn nummer gekregen en het contact ging verder via whatsapp. Na het eerste contact weet je al meteen dat het goed zit! Zijn eerste woorden “Kappen met die nette mails, wij gaan chillen maat en niet mierenneuken!” hebben zeker geholpen!

Snel de startdatum besproken en vervolgens alle documenten ontvangen. Micha legt je heeeel duidelijk uit wat je kan verwachten en wat hij van jou verwacht! Loop je te kutten? Dan heb je een probleem! ben je lekker serieus bezig? Dan is hij die eerste die je complimenteert en motiveert.

Micha heeft enorm veel kennis en heeft overal een antwoord op. Daarnaast is hij 24/7 bereikbaar. Soms denk ik wel eens: slaapt die gast überhaupt wel? Je kunt met em ouwehoeren, trainingen en voeding bespreken, techniek video’s laten beoordelen. Niets is te gek! Wat ik ook ideaal vindt, is de mogelijkheid om elke week je voedingsschema te laten aanpassen. Je geeft door waar je zin in hebt en Micha maakt er een schema van.

We werken nu 20 weken samen en ik voel me fitter als ooit. Met een beter fysiek als ooit tevoren! Met een paar simpele tips en tricks en de goede mindset lekker kunnen genieten van alle feestdagen en etentjes.

Na de decembermaand was ik een paar kilo zwaarder, Micha’s reactie:
“Puur voor jezelf voor de volgende keer. Vond je het de moeite waard? Dan 100% prima! Zo niet; dan volgende keer iets meer de rem erop.” Zo’n uitspraken typeert Micha. Down to earth, geen bullshit beloftes, lekker serieus bezig zijn met trainen en voeding, maar zekerrrr niet vergeten te genieten! En ja de resultaten spreken voor zich. Micha, thanks bro! Je bent nog lang niet van me af!

Ruben

Mijn naam is Ruben de Haan, 27 jaar, werkzaam als begeleider in de zorg en als online fitness coach/personal trainer.

Na een aantal jaar werkzaam te zijn als online coach leek het me goed om ook eens met een andere coach mee te kijken. Via instagram kwam ik in contact met Micha. Ik kon me identificeren met zijn levensstijl en vond het tof om te zien hoe hij de sociale gelegenheden, feestjes, uit-eten, combineerde met fitness.

Fitness is slechts een deel van je leven, niet je gehele leven. Hier ben ik altijd een voorstander van geweest.

Micha werkte voor mij als stok achter de deur, geeft handvatten wanneer je ergens tegen aan loopt en is altijd goed bereikbaar. Slechts een aantal maanden coaching gevolgd, maar toch nog veel dingen kunnen leren om optimaal resultaat te boeken.
Een coach die kijkt naar het totale plaatje. Dus niet slechts een voeding+trainingsschema en succes ermee.

Ik raad Micha aan voor iedereen die duurzaam resultaat wil boeken met een coach die laat zien hoe je fitness op een gezonde manier binnen je lifestyle toepast.

Dennis

Micha is toegankelijk en heeft kennis van zaken. Zijn stijl is direct met wat scherpe randjes wat bijdraagt aan zijn authenticiteit. Vragen worden snel beantwoord en aangevuld met informatie van gerenommeerde bronnen uit de industrie. Voor mij was het belangrijk dat hij mij ook uitdaagde als dat nodig was om dat extra stapje te zetten. Soms dus misschien niet wat je wilt horen maar wel wat nodig is om voortgang te boeken. In mijn trainingsschema heeft hij rekening gehouden met mijn specifieke wensen en het voedingsschema geeft mij de structuur die ik nodig heb om mijn doelen te bereiken.

Wie ik ben; Een gedreven, sportieve en sociale levensgenieter. Vader van 2 jonge kinderen en echtgenoot van een prachtige vrouw. In ons drukke bestaan heeft onze gezondheid een hoge prioriteit. Dat betekent onder andere bewust bezig zijn met slaap, voeding en bewegen. En tegelijkertijd genieten we zo veel en zo vaak we kunnen van het leven. Ik ben me ervan bewust dat ik niet alle wijsheid in pacht heb en dat hulp vragen veel kan opleveren. Na een blessure en 8 weken rust wilde ik weer aan de slag en zocht ik ook motivatie in een andere aanpak. Zo kwam ik bij Micha uit.

De foto’s laten de progressie zien van 8 weken trainen en natuurlijk ben ik daar heel tevreden mee, check mijn rug. We zijn inmiddels gestart aan de volgende fase, bulken. Nieuw terrein voor mij, maar ik ben ervan overtuigd dat het met de begeleiding van Micha helemaal goed komt.

Jasper Seelen

Robin

Wéér een cliënt “die je al een tijdje volgde op Insta”. Maar wel met volle motivatie jou een mailtje gestuurd voor het intakeformulier. Zo zijn we begonnen. Micha houdt het simpel. Doe gewoon normaal, niet stressen, geen ingewikkelde diëten oid. Gewoon science-based trainen. Geen trucjes/fatburners/veel cardio whatever. Micha heeft voor alles een heldere uitleg en stap voor stap een strak uitgelegd plan hoe hij het met je gaat aanpakken. Van A tot Z en het liefst nog verder, legt hij je uit wat je moet doen/hoe vaak/wanneer en als je goed op hebt gelet hoef je hem geen vragen meer te stellen.

Gewoon een top coach waar je wat aan hebt. Niet een die een beetje om je vraag heen probeert te draaien en je lekker probeert te maken met een standaard Fit!Vak-A-Mbo-student antwoordje.

Kerel je bent een baas en als cliënt ben ik enorm blij dat ik voor jouw coaching heb gekozen. En zoals je zelf zegt, dit is pas het begin.

Nout

Ik ben Nout 50 jaar, trainde al heel wat jaartjes en ja het ging best lekker maar wilde toch even net iets verder.

Ik kan en wilde mezelf niet meer meten met de jonge gasten maar wilde wel als bijna vijftiger mezelf uitdagen en kijken of het me ook kon lukken om strakker in mijn pak te komen. Nee zeker geen “ midlife crisis “ maar wel bewust van elk pondje gaat door het mondje en hoe ik daar het best mee om kan gaan zonder de opgeblazen gehaktbal op sate’ prikkers te worden.

Op socialmedia kwam ik Micha tegen, had meteen het gevoel “daar moet ik meer van weten” wat een gast, de klik was er meteen en na wat zaken door genomen te hebben ben ik aan de lange weg begonnen, want dat was het.

Ik heb van alles geprobeerd maar nog nooit zoveel progressie geboekt als bij Micha. Ik merkte dat deze vent ontzettend veel kennis en ervaring heeft, kon met al mijn vragen terecht, een uitschieter in mijn check-in omdat ik weer een feestje had, no problem hij gaf me de handvaten om dit onder controle te houden en te leren hiermee om te gaan.
Ik was onzeker over bepaalde zaken,ongeduldig dat ik weer een terugval had of niet hard genoeg ging, want ja een vijftiger gaat niet meer zo hard. Micha wist me altijd weer te overtuigen en te motiveren waarbij de resultaten werden geboekt.

Ik heb veel geleerd over de voeding en trainingen en waarom je juist iets wel en niet moet doen, en wat de uitwerkingen hiervan zijn.Merkte ook dat wanneer ik een vraag had, ik vrijwel meteen een antwoord terug kreeg.

Nu na wat kilo’s minder, een nieuwe garderobe rijker maar vooral kennis heb ik even een pauze voor mezelf ingelast. Ik ga het zeker weer oppakken en weet dat ik bij Micha wederom terecht kan.

Nout

Thom Lukken

Ik ben altijd al bezig geweest met fitness en voeding, maar nooit echt met een trainer/coach. Nadat na jaren sporten het fitnessen op een laag pitje raakte, om vervolgens helemaal te verdwijnen, raakte ik in een dip.

Na ongeveer een jaar worstelen met deze dip kwam ik tot de conclusie dat er iets moest veranderen. Fitness bracht me altijd ontspanning en rust, dus leek met me slim om dat weer op te pakken. Makkelijker gezegd dan gedaan.

Alleen kwam ik er niet echt uit. In dat ene jaar was ik veel van mijn spieren en kracht verloren wat killing was voor mijn motivatie. Voordat ik in m’n dip raakte had ik al een keer coaching gehad van Micha, maar als student koos ik er toen na korte tijd al voor om mijn geld ergens anders aan uit te geven.

Wel ben ik Micha altijd blijven volgen op Instagram. Door zijn mindset en werkwijze wist ik precies wie me het beste kon helpen weer on track te komen. Na contact op te hebben genomen kon ik binnen een paar dagen al aan de slag.

We hebben rustig opgebouwd en binnen 4 maanden een resultaat neer gezet waar ik toch wel trots op ben. En het heeft me niet alleen fysiek geholpen, maar ook mentaal heeft het me beter geholpen dan dat ik van tevoren had kunnen hopen.

Voor nu heb ik de keuze gemaakt om tijdelijk op eigen houtje door te gaan. Maar 1 ding weet ik zeker, en dat is dat ik uiteindelijk weer Micha inschakel voor zijn hulp. Zijn on point kennis en het 24/7 paraat staan voor zijn cliënten maken hem tot een van de beste coaches die je maar kan wensen.

Als je iemand nodig hebt die je kont kust en alleen maar naar je mond praat, moet je niet bij Micha zijn. Als je goed resultaat wil halen met een coach die het real houdt en altijd voor je klaar staat, dan is Micha je man.

Micha, bedankt voor je top coaching. Ga zo door, je bent een gruwelijke baas. I’ll be back

Roald Craenen

Als zelfstandig ondernemer in online marketing maak ik lange dagen en zit ik veel op een stoel achter mijn computer. Niets mis mee, maar zonder (structurele) beweging gaat dat op enig moment voor problemen zorgen. Daar besloot ik jaren geleden te starten met fitness. Destijds alleen nog maar lompweg gewicht verplaatsen, zonder plan.

Zo’n 3 jaar geleden ben ik me gaan verdiepen in het stukje voeding, en heb daardoor meer controle gekregen over mijn gewicht en werd me meer bewust van wat ik at. Dat resulteerde in een goede afname in gewicht én zichtbaarheid van spieren. Kortom, voeding zat wel goed, dat had (en heb) ik onder de knie. Vanuit deze fase wilde ik groeien, maar liefst met zo min mogelijk vet. Dat vond ik nogal moeilijk. Meer eten is lastig en ik kwam vooral kennis te kort op het gebied van trainingsprincipes als progressive overload. Hierdoor maakte ik weinig progressie en zag telkens meer op tegen de steeds zwaardere trainingen. Dus besloot ik dat principe overboord te gooien en ben wat aan gaan klooien.

Na de zomer besloot ik dat het anders moest. Ik wilde dit serieus aanpakken en besloot daarom te starten met Micha. Waarom hem? Hij is recht voor zijn raap, praat geen poep en vertelt me naast wat ik moet, ook waarom ik dingen wel of niet moet doen. Juist dát is wat ik zocht. Geen bullshit, gewoon feiten! Discipline zat er bij mij al in, het is vooral Micha’s mentorschap dat voor echte resultaten heeft gezorgd.

Anouk

Mijn naam is Anouk, 26 jaar oud.

Ik volgde Micha al geruime tijd op instagram. Ik fitness zelf al een aantal jaar maar dit kwam op een laag pitje staan tijdens mijn backpackreis van een aantal maanden. Vlak voor ik terug kwam besloten dat ik het bij thuis komst weer op wilde pakken, met begeleiding. Een stok achter de deur was wat ik nodig had om weer een aantal kilo af te vallen. De resultaten van Micha spraken mij erg aan en dus heb ik Micha een berichtje gestuurd en in Nederland konden we gelijk van start.

Vanaf het eerste moment was de begeleiding duidelijk en prettig! Met mijn wensen werd goed rekening gehouden en Micha onderbouwt alles wat hij je voorschrijft. Als ik vragen had werden deze vrijwel meteen beantwoord. Mijn doel was om weer wat af te afvallen en gespierder worden, dit werd binnen drie maanden bereikt. Sneller dan ik had verwacht ;-). Ondanks dat ik zelf al veel kennis had heeft Micha mij nog veel meer kennis gegeven waar ik nu nog steeds profijt van heb. De wekelijkse check ins zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft en je progressie overzichtelijk wordt bijgehouden. Op het einde van de coaching had ik zichtbare buikspieren en samen met Micha hebben we het eten terug gebracht tot onderhoud, nu een maand later eet ik nog steeds op onderhoud en heb ik nog nog steeds dezelfde shape!

Ik kan Micha iedereen aanraden, fijne coaching, goed contact en een heleboel informatie waar je blijvend wat aan gaat hebben!

Tessa

Hoi, ik ben Tessa, 30 jaar oud.

Net als iedereen volgde ik Micha al een langere tijd voordat ik uiteindelijk de stap durfde te zetten. Had ik het maar gelijk gedaan! In korte tijd veel geleerd en fantastische resultaten behaald. Maar deze man is dan ook een bodemloze put vol passie en kennis over voeding en fitness. Zoals je in zijn info posts op Instagram al kan lezen is het altijd goed onderbouwde, eerlijke en duidelijke info. Geen tijd voor detox tea bullshit.

Hij heeft wel alle tijd voor jou, als jij je daar ook voor inzet. Hij beantwoorde bijna altijd direct al mijn whatsappjes met vragen. Antwoorden met uitgebreide informatie waar je de rest van je leven nog wat aan hebt.

Micha houdt ook rekening met jouw omstandigheden; werk, sociaal leven en je persoonlijke wensen en behoeften. Tot op zekere hoogte uiteraard, maar hij begrijpt als geen ander dat het leven ook leuk moet blijven. En hij leert je hoe je dat het beste toe kan passen en toch je resultaten kan behalen.

Je hoeft Micha geen jaren te volgen of marinier te zijn om je bij hem aan te melden. Dus als je twijfelt, zeker voor de vrouwen onder ons, twijfel niet en ga ervoor! Voor mij is dit in ieder geval de beste keuze geweest die ik in mijn “fitness-carrière” kon maken.

Joost minnema

Remko Verkerk

Mijn naam is Remco Verkerk. Ik ben 26 jaar oud en ben werkzaam als timmerman in de bouw.

Met dit zware beroep vind ik het belangrijk om fit en gezond te zijn en te blijven. Maar wat ik het aller lekkerste vind is om mijn hoofd leeg te maken en een uurtje te knallen in de gym.

Zelf sport ik nu al ruim 3 à 4 jaar zonder begeleiding. In die tijd heb ik mezelf meer verdiept in gezonde voeding en trainingen om groter te worden maar ik wist nooit precies waar ik moest beginnen. En of de dingen waar ik mee bezig was goed waren.

Ik volg Micha nu al een tijdje op Instagram. Op zijn instagram staan allemaal boeiende tips die mij inspireerde. Ook vind ik het ziek wat voor transformaties hij altijd uit zijn cliënten kon halen met zijn coaching en training en. Zo heb ik besloten om Micha een berichtje te sturen en extra hulp te krijgen met het behalen van mijn doel.

Micha is een strenge maar rechtvaardige coach. Hij begeleid je het hele traject door en geeft goede en duidelijke tips en verbeteringen. Maar om je eigen doel te bereiken moet je er uiteindelijk met de volle 100% zelf voor gaan.

Bedankt maat!

Ed van G

Ik volgde Micha Emelianov al een aantal jaar op Instagram en hij is echt een voorbeeld voor mij geworden. Zelf ben ik een fanatieke sporter in levensstijl en voeding maar mijn doel om een afgetraind lichaam te krijgen heb ik nooit zelfstandig kunnen bereiken. Totdat ik op het punt kwam om de begeleiding van Micha in te schakelen. Tijdens de intake heb ik aangegeven wat mijn doel was en heeft Micha hier een passend programma voor gemaakt. Alles was vanaf het begin duidelijk: het trainingsschema was naar mijn zin gemaakt, het voedingsschema was duidelijk en schematisch ingericht en de trackingsheets waren overzichtelijk.

Toen begon het echte werk. Vanaf dag 1 ben ik begonnen met alles bijhouden en invullen in de trackingsheets. Naarmate de dagen voorbij gingen begon ik steeds meer een dalende lijn te zien in mijn lichaamsgewicht/huidplooimetingen. Dit werkte extra motiverend. Na enkele weken begon ik het resultaat te zien in de spiegel en wist ik dat ik mijn doel ging halen. Na 12 weken heb ik mijn doel gehaald en was ik tevreden en trots op het gehaalde resultaat.

Micha heeft mij gemotiveerd tijdens de gehele periode, ook als ik meer moeite had om zelf motivatie te houden. Ik kon 24/7 met Micha contact opnemen en kreeg altijd binnen enkele minuten reactie op vragen die ik stelde. Micha is iemand die veel kennis heeft van zijn vak en heeft mij geïnspireerd voor de passie die hij heeft voor zijn werk.

Ik raad een ieder die zijn/haar doel wilt bereiken, de begeleiding van Micha aan.

Max

Ik ben Max, 20 jaar oud en ben werkzaam als assistent-accountant. Ik train al ongeveer 2,5 jaar waarvan 2 jaar op eigen houtje. Tijdens deze periode ging ik naar de gym met het idee dat ik goed bezig was qua training en voeding. Echter was dit niet het geval en ben ik in die periode heel wat kilo’s aangekomen waarvan het grootste deel vet en woog ik op zijn zwaarst 87,8 kg.

Vanaf november 2018 vond ik het tijd voor verandering. Ik volgde Micha al een tijdje op Insta en zag zijn posts over andere cliënten die zieke resultaten hadden behaald en besloot Micha daarom te berichten.

Micha stuurde mij een vragenlijst toe met uitgebreide vragen over fitness en voeding welke ik vervolgens ingevuld heb. Nog geen twee dagen erna kon de cut-periode beginnen. Dit was noodzakelijk omdat ik natuurlijk al wat vetjes had en dit niet gewenst was voor een bulkfase. In de eerste aantal weken heb ik veel informatie opgedaan bij Micha. Resultaat behalen betekent niet alleen eten en trainen, maar ook je slaapuren bijhouden, lichaamsomtrekken meten en je stress level in de gaten houden. Ook nu leer ik nog steeds bij: wanneer ik een vraag heb over voeding of fitness, stuur ik Micha een appje en ontvang binnen een dag bericht met uitleg waarom iets wel of niet verstandig is om te doen. Het trainingsschema is een hele verandering voor mij. Voor de start met Micha trainde ik per dag een spiergroep en liet de beentjes vaak met rust. Nu train ik twee per week benen en ben vind het heerlijk. De overige dagen pak ik diverse spiergroepen tegelijk. Tevens had ik een slechte houding (voorover gekantelde bekken) en middels de legdays heb ik dit probleem grotendeels verholpen. In 16 weken ben ik heel wat kilo’s verloren. Daarnaast heb ik in deze 16 weken heel veel kennis opgedaan op het gebied van voeding en training. Zo kun je ook gewoon op stap gaan met vrienden, een drankje drinken en buiten de deur eten, wat hoort bij het leven!

Na deze 16 weken ben ik begonnen met een lean mass fase waarvan zojuist de vierde week is geëindigd. Ik voel me sterker, beter en energieker dan ooit!
Zoek jij nou ook een coach die je op een grappige, serieuze en interessante manier begeleidt bij het behalen van je doelen op het gebied van voeding en fitness dan zit je bij Mister Emelianov 100% goed.

Nick Groenenboom

Zoals vrijwel iedereen hier kende ik Micha via instagram.
Ik volg hem inmiddels een aantal jaren en zijn coaching is iets wat me direct al aanspraak.

Geen fitness influencer met 1 miljoen volgers die alleen het ‘fitness leven’ leeft maar juist iemand die ook uitgaat, festivals bezoekt, uit eten gaat ect en toch resultaat boekt. Dit is precies wat ik nodig had gezien mijn huidige levensstyle.

Zelf ben ik werkzaam als Personal Trainer en heb ik inmiddels een eigen studio waarin ik mensen begeleid. Door de drukte van mijn bedrijf is het lastig om zelf ook altijd 100% gefocust te blijven op je eigen progressie. Daarnaast is het altijd goed om te zien hoe een ander het doet, zeker gezien Micha zijn resultaten die zijn klanten behalen. Voor mij ging het dus meer om een stok achter de deur te krijgen en dit is gelukt. De wekelijkse check in’s helpen hier zeker bij.

Na wat instragram contact kreeg ik het intake formulier toegestuurd. Na een uur of 2 was ik klaar met invullen.. Micha wilt letterlijk alles van je weten om zo een goed beeld te krijgen van zijn klant. De schema’s die ik vervolgens toegestuurd kreeg zijn duidelijk en overzichtelijk. Voedingsschema’s worden in overleg gemaakt en aangepast als je dit wilt, super dus. Ook als Micha vind dat de cm of mm niet hard genoeg zakken worden er weer calorieën van je schema gehaald.

Micha is straight to the point. Verziek je je progressie doordat je elk weekend je kop eraf zuipt zal die er niet omheen draaien, geen bullshit dus. Hij begrijpt dat je een drankje wilt drinken maar geeft handige tips/tricks zodat dit je progressie aanzienlijk minder in de weg hoeft te staan. Zo heeft hij voor elke vraag/probleem wel direct een passende oplossing. Het contact met Micha is makkelijk en snel, hij antwoord vrijwel direct dus je staat er nooit alleen voor.

Aanradertje hoor deze man!

Jasper Erhart

Ik ben Jasper, 26 jaar.

Dit jaar was het tijd voor verandering. Ik werk nu acht jaar bij Defensie. Altijd bezig met sporten, maar het was eigenlijk acht jaar dweilen met de kraan open; fanatiek fitnessen voor een paar maanden, progressie gemaakt, maar nooit het doel behaald dat ik wilde behalen. Dan stond de volgende training of missie alweer voor de deur. Op dat moment is een workout doen niet meer de eerste prioriteit. Laat staan dat je ook maar kan denken aan voeding afwegen of boodschappen doen voor jezelf. Dat zit er dan gewoon niet in. Eigenlijk at ik altijd veel (te veel!). Ook wanneer het niet nodig was. Daar raak je aan gewend. Voeding is brandstof en de kachel (lichaam) moet blijven branden.

Net als veel anderen volgde ik Micha al een tijd op Instagram. De posts die voorbij kwamen, spraken mij heel erg aan. Sinds september weet ik dat ik voor langere tijd in Nederland zal blijven. Ik heb nu dan ook de tijd om het een keer goed aan te pakken en dat hebben we gedaan. Micha is duidelijk en vertelt tot in detail wat je kunt doen. Je moet niks van hem; je wilt het tenslotte zelf. Naarmate de weken vorderden, kreeg ik steeds meer contact met Micha. Toen merkte ik pas hoeveel ik nog niet wist over voeding en trainen. De afgelopen veertien weken heb ik meer geleerd over voeding en trainen dan in de afgelopen jaren.

We zijn begonnen aan een cut fase en vijf keer in de week trainen omdat ik te vol was om gelijk een lange tijd een massa fase aan te gaan. Op mijn werk begon ik inmiddels aan een nieuwe uitdaging waarbij ik fysiek weer veel inspanning moet leveren en vaak langdurig in het koude zeewater zou zijn. Dat is niet ideaal tijdens een cut fase, maar de eerste tijd ging dit erg goed. Vijf keer trainen in de week werd te veel. In overleg met Micha hebben we besloten om dit aan te passen naar drie keer in de week. Wanneer ik wist dat er een zwaar programma/avond aankwam, vroeg ik Micha wat ik extra kon eten. Binnen een uur kreeg ik antwoord en kon ik dat gelijk toepassen. Zit je langer in de cut-fase dan ga je je minder energiek voelen en ook dat heb ik ondervonden. Ik had mijzelf beloofd, als mijn werk er onder gaat lijden, ga ik weer meer eten. Nu de cut fase voorbij is, zijn we begonnen aan een lean bulk.

Tot slot zou ik Micha aan iedereen aanraden. Hij is eerlijk en snel te bereiken.
Daarnaast heeft hij een rugzak vol met info voor je waar je de rest van je leven wat aan hebt.

Tim Nijhof

Jeremy Witjes

Mijn naam is Jeremy en ik ben 23 jaar oud.

Nadat ik vorig jaar een bovenrug operatie heb gehad wou ik koste wat het kost massa aanzetten. Al snel ging dit niet meer zo clean en werd elke vette hap genuttigd om zo veel mogelijk kcal binnen te krijgen. Na een tijdje kreeg ik door dat het zo niet werkt en dat ik een stok achter de deur nodig had.

Toen kwam ik Micha tegen op Instagram en het concept wat Micha heeft sprak me heel erg aan. Op elk moment van de dag vragen kunnen stellen en snel antwoord krijgen. Toen we eenmaal begonnen waren was het al snel niet alleen maar zakelijk maar vooral ook een gezellige sfeer en altijd in voor een grap. Micha laat je zelf de producten kiezen die je in je schema wilt hebben waardoor je niet met tegenzin aan je maaltijden begint, hij geeft vooral ook veel tips bij het kiezen van de juiste producten zodat je ook over voeding leert tijdens het proces. Zo wilde ik een keer een bepaalde producten in mijn schema hebben en zei Micha ik dan nog veel meer honger zou hebben als ik daar voor zou kiezen. Toch gedaan, hij wilde me laten ervaren dat bepaalde keuzes niet zo slim waren tijdens mijn cut. En inderdaad, ik ging kapot van de honger. De week daarop hadden we alles weer aangepast hoe hij het aanraadde, en mijn honger was stukken minder.

Je kan hem op elk moment van de dag whatsappen en krijgt 9 van de 10 keer meteen antwoord, Video van je oefening doorsturen en vaak kan je hem dezelfde training nog aanpassen. En geloof me hij vind altijd wel iest wat fout is aan je houding haha ! 😉

Afgelopen Periode heel veel geleerd en veel tip en tricks geleerd om nooit meer terug te gaan naar mijn oude shape. En vooral ook balans leren kennen tussen sport,voeding en het sociale leven. Nu de dirty bulk ‘’vetjes’’ eraf zijn, is het tijd om kwaliteit massa erop te gaan gooien met ondersteuning van Micha !!

Koen

Op instagram volgde ik Micha al een tijdje, voor ik besloot contact met hem op te nemen om mij te begeleiden. Zijn posts spraken me altijd erg aan op gebied van entertainment en motivatie. Zijn posts vind ik een mooie combinatie van informatieve posts over training en voeding, maar ook over zijn lifestyle. En wat ik altijd tof vind, is dat het maar zo kan dat je de ene dag een post ziet op een festival, en dan volgende dag gewoon weer een post te zien is met progressie in zijn trainingen.

Zelf doe ik al een tijdje aan fitness (enkele jaren), hierbij lette ik wel enigszins op mijn voeding en training maar ik klooide zo maar wat aan. En had een beetje het idee niet meer echt progressie te boeken. Tijdens bulken werd ik alleen maar fluffy en niet echt signficant sterker, tijdens cutten voelde ik me al snel skinny.

Hier moest verandering in komen vond ik, begleiding van iemand met meer ervaring en kennis kon ik hier wel bij gebruiken. Daarom besloot ik contact op te nemen met Micha.
Hierbij hebben we besloten om eerst met een droogtrain fase te beginnen. Hierbij heb ik veel geleerd op gebied van voeding, training maar ook hoe progressie in de gym prima te combineren is met een leven als student (lees feestjes, festivals, en een grote opluchting voor mij gewoon zo nu en dan speciaalbiertjes kunnen blijven drinken).

Tot nu toe ben ik zeer tevreden met de begleiding van Micha. Wanneer nodig is hij recht tot zijn raap, geeft goed advies gebaseerd op wetenschappelijke kennis en/of ervaringen met zijn eigen training of van andere cliënten. Maar ook om gewoon over van alles en nog wat te praten is het een grappige en sympathieke gast met een kijk op het leven die mij aanspreekt.

Wat betreft resultaten zo ver heb ik niks te klagen, ondanks een flinke verlaging van mijn vetpercentage, toch een mooie toename in kracht weten te bereiken, door een combinatie van de juiste mindset, training en voeding.

Stefan Hoogwerf

Jaren geleden zag ik Micha voorbij komen op instagram en heb daarna elke post van m gechecked, Altijd goeie tips en altijd dacht ik dit lukt mij ook wel.

Dat viel zwaar tegen, iedere zomer probeerde ik super droog te zijn maar t lukte nooit echt zoals ik had gehoopt, tot ik het gewoon wilde koste wat het kost, en ik besloot m te contacten, na wat “zakelijke” mails was het al gauw alsof we elkaar al jaren kende.
Bijna altijd binnen een uur antwoord. Op sommige dagen kan het wel eens 2 uur duren want dan ligtie te slapen.

Hij laat je zelf nadenken en wanneer je m nodig hebt is hij er. Op werkelijke alle vragen heeft hij een antwoord. Hij is recht voor zn raap en dat is precies de goede manier!
Als je een zieke transformatie wilt doorstaan zal je er wat voor moeten doen en niet gaan zitten janken of excuses zoeken, het gaat niet vanzelf.

Ik heb echt heel veel van m geleerd qua voeding, maar ook hoe je de gouden middenweg kunt vinden tussen sporten, eten, feesten, vakanties. Kortom Micha is een topper die het beste met iedereen voor heeft en zegt waar het op staat.

Mike

Mijn naam is Mike, 32 jaar oud en Tandarts als beroep. train nu ongeveer 3.5 jaar. Een hele tijd op eigen initiatief en andere schema’s, maar sinds mei 2018 via Micha.

Ik volgde Micha al een hele tijd op insta, moest altijd lachen om z’n posts en werd er tegelijk door gemotiveerd. Mijn vrijgezellen feest op Ibiza kwam eraan in juli en ik wilde daar ripped voor de dag komen. Micha zei: gaan we regelen!

Contact verliep heel vlot via email, na een uitgebreide intake vragenlijst ging het contact over naar whatsapp. Alles was heel persoonlijk door het telefonisch contact. Antwoorden en feedback op whatsapp was vrijwel instant. Bijna altijd direct antwoord en nieuwe schema’s en/of aanpassingen altijd binnen 24 uur binnen. Het was in het begin even wennen want ik moest heel veel data bijhouden: dagelijks wegen, lichaamsomtrekken, huidplooien, slaap bijhouden, stress levels, honger levels. Maar ik kon er goed aan wennen en de kilo’s vlogen eraf.
Vooral het trainingschema vond ik fijn. Eerst trainde ik per dag een spiergroep, maar met de schema’s van Micha werden spiergroepen meerdere keren per week aangepakt. Ook was er constante focus op progressie, wat mij erg motiveerde.
Ook kwamen de YouTube linkjes die hij doorstuurde als aanvullende informatie op al mijn vragen goed van pas!

Wat ik heel chill vond is de manier van communiceren, geen moeilijk gedoe, maar toegankelijk via de app! Heel erg tevreden met mijn transformatie. Foto’s spreken voor zich. Kortom; een aanrader!

Dirk Stas

Ik ben Dirk, 21 jaar en kom uit Hapert. Ik train nu 5 jaar, alleen merkte dat ik laatste 1,5 jaar een beetje op een plateau terecht was gekomen. Vorig jaar november ben ik met Micha zijn begeleiding begonnen eerst lean bulk programma gevolgd en daarna een cut periode. Micha heeft me in het begin ook wel is noob genoemd, sommige mensen zouden zich beledigd voelen maar ik vond dit prachtig, zo wist ik iig zeker dat er nog veel te leren was.

Micha onderscheidt zich als coach omdat hij elk moment op de dag bereikbaar is en daardoor heb je snel antwoord op je vraag. Micha is straight to the point en daardoor heel duidelijk, voor resultaat moet je hard werken, Als jij alles geeft en goede wekelijkse check ins stuurt maak jij Micha blij en uiteraard jezelf ook. Heb je af en toe een mindere week dan is Micha daar om je te motiveren om de week erop weer te vlammen. Daarnaast is Micha geen dictator die je verbiedt opstap te gaan, genieten van het leven is net zo belangrijk geeft hij ook aan. Dit vind ik persoonlijk heel fijn, in het verleden heb ik me regelmatig schuldig gevoeld over heftige stapavonden.

Al met al heeft deze koning mij structuur gegeven en nog meer motivatie om me huidige shape te verbeteren volgende zomer. Dus ben jij connected van Blackberry tot Iphone en wil jij 100% voor goud gaan om jouw doelen te bereiken? Connect deze man! You won’t regret it.

Casper de Ridder

Ken je dat moment? Dat je qua training helemaal vast loopt? Jezelf even niet kan motiveren om richting de gym te gaan en je weer maximaal op te laden? Zelfs als een professional binnen de fitness heb je wel eens behoefte aan een paar externe ogen met een frisse of andere kijk op je training en jezelf.

Die kijk haalde ik bij Micha vandaan en met een geweldig resultaat. Hard werken met een duidelijke structuur, dat is hoe ik de afgelopen weken heb ervaren. Micha heeft een duidelijke visie en als jij jezelf daarin kan vinden heb je een winnende formule. Uiteraard met een persoonlijke touch, want iedereen is anders.

De meeste progressie heb ik niet alleen geboekt op de weegschaal (-4,5kg in 11 weken) maar ook op het gebied van kracht heb ik nog gewoon mooie “gainz” geboekt. Daarbij ook nog eens min 8cm gemeten op 5 centimeter onder m’n navel, mijn grootste pijnpunt.

Daarbij nog een flinke pluspunt voor Micha als persoon. Fijne gozer zonder bullshit en ongein. Communicatie duidelijk, zakelijk en vooral lekker gemakkelijk. Ook al is ’t geen face2face contact, toch heb je ’t gevoel dat Micha er soms in het echt naast je staat om de info in je kop te pompen.

Al met al, erg tevreden met de tot op heden geboekte resultaten. Maar nu heb ik een enkeltje op de gain train geboekt en ik ben zojuist ingestapt. Massssolllllll!

Youri Osdorp

Mijn naam is Youri van Opdorp en ik ben 21 jaar oud. Ik ben al vroeg begonnen met fitnessen, vanaf mijn 15e was ik al in de sportschool te vinden. Met de instelling om vet te gaan verliezen, want dat was wel nodig in mijn ogen. Maar dit was meer het oh zo bekende jojo effect, elke keer viel ik wel af maar het zat er zo weer aan, omdat ik dan weer helemaal los ging kwa voeding. Dit is zo een paar jaar door gegaan en ik wist ook niet echt waar ik mee bezig was in de sportschool.

Tot 2 jaar geleden, toen is de knop echt omgegaan en ben ik me mezelf echt gaan verdiepen in hoe je het beste kan trainen en hoe je je voeding op orde moet krijgen voor een goed resultaat. Dit deed ik door veel te lezen op internet, maar iedereen spreekt elkaar tegen en ik zag door de bomen het bos niet meer. Dus echt goede progressie bleef uit, terwijl ik dit wel echt heel erg graag wilde.

Toen ben ik op een gegeven moment Micha op Instagram tegen gekomen en zijn tips en tricks spraken me meteen aan, geen bullshit en het is onderbouwd. Na tijdje Micha te hebben gevolgd, begon ik er over na te denken om online personal coaching van hem te nemen. Ik heb de juiste keus gemaakt en ik heb hem gemaild voor online personal coaching. Binnen een paar dagen was alles geregeld en kon ik gaan knallen!

Ik maakte in korte tijd heel veel progressie en was super gemotiveerd! Maar na tijdje ging het wat minder snel en dan wordt het moeilijker om door te zetten, maar dan appte ik Micha en die motiveerde me dan weer. Het is niet altijd makkelijk om te cutten en er zaten een hoop rot momenten bij dat ik dacht; waarom doe ik dit? Maar dan keek ik naar de progressie foto’s en dat motiveerde me dan weer om door te zetten!

Ik heb al super veel in een korte tijd geleerd over voeding en fitness en ook hoe je dit kan combineren met leuke dingen doen, zoals een avondje drinken, vakanties en uiteten. Ook dit is gewoon mogelijk in een cut met de juiste mindset en wat kleine aanpassingen!

Bjorn Roossen

Viktor Netten

Mijn naam is Viktor Netten, 26 jaar oud. Ik train nu ruim 1,5 jaar fanatiek.

Ik heb aardig wat ervaring en kennis opgebouwd door verschillende trainingen en opleidingen op het gebied van voeding en krachttraining. Waar ik veel tegenaan liep was dat ik het enorm lastig vond om structuur aan te brengen voor mijzelf. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een coach die bij mijn persoonlijkheid past.

Ik had meteen een klik met Micha. Hij is lekker duidelijk, altijd in voor een geintje en geeft kort en bondig onderbouwd advies. Wat ik enorm waardeer is het Whatsapp contact. Ik heb honderen techniekfilmpjes naar hem gestuurd en hij beordeelt ze super snel. Soms zo snel dat ik de volgende set al aanpassingen kan verrichten. Echt top!

Er zijn ook momenten geweest dat ik het even niet meer zag zitten en mijn motivatie kwijt was. Micha wist mij altijd weer terug te navigeren. Zonder hem had ik nooit een droomfysiek neer kunnen zetten en liep ik waarschijnlijk nog chubby te klooien met oefeningen. Ondanks dat ik het nu zelf zou kunnen, blijf ik bij Micha. Hij houd mij scherp en we hebben een hoop lol!

George Gounakis

Hallo, ik ben George.

Een drie jaar geleden ben ik gestart met meermaals per week naar de fitness te gaan. Ik ben altijd sportief aangelegd geweest dus dacht dat dit mij ook wel zou lukken. Vroeger was ik altijd de magerste van de bende en kwam ik maar niet in gewicht bij. Ik dacht dan ook naar de fitness te kunnen gaan en op een korte periode spiermassa op te bouwen en zo niet meer de magere jongen te zijn van vroeger.

Na een jaar zag ik maar geen verschil en begon ik meer opzoekwerk te doen. Zo kwam ik meer en meer te weten over voeding, trainingsschema’s, trainingsfrequentie … Maar omdat er zoveel op het net terug te vinden is, is het niet altijd even gemakkelijk is de bomen door het bos te zien.

Mijn training was ik niet consistent en ook na dit jaar maakte ik niet de vooruitgang waarop ik op gehoopt had. Via Instagram ben ik Micha tegengekomen. Je ziet veel fitness influencers die een voorgekauwd 12 weken programma aan je willen verkopen maar ik wist dat dit niet pakte en ik hier niet in zou trappen. Hiernaast zag je dan die gekke Rus in zijn garage gym hard gaan op de compound lifts. No bullshit maar gewoon hard trainen, bench, squats, deadlifts … Na enige tijd hem te volgen merkte ik dat Micha ook personal training gaf.

Omdat ik door mijn wisselend werk mij niet altijd kon bezighouden met mijn voeding en training, ik niet de vooruitgang boekte die ik wou en ik moeite had met het filteren van de overvloed aan info die je op het net kan vinden heb ik Micha gecontacteerd. Na een mailtje heen en weer kreeg ik zijn nummer om te WhatsAppen met elkaar. Dit voelde direct vertrouwd, niet zomaar mailen maar echt gewoon praten met elkaar, zo hoort een personal trainer te zijn. Wat later kreeg ik een formulier opgestuurd. Samen hebben wij deze nog besproken om persoonlijke voorkeuren door te geven.
Niet veel later kreeg ik mijn schema’s, zowel training als voeding, opgestuurd.

Na dit zag ik iedere week en maand meer en meer verandering, mijn motivatie steeg en de resultaten mochten er ook wel zijn. Ik stuur wekelijks mijn check-in door en indien nodig worden er wat aanpassingen gedaan. De communicatie met Micha is ook niet zo plechtig. Gewoon lekker lullen tegen elkaar, hij laat je ook direct weten waar je staat zonder er doekjes om te winden.

Ik moest enkele van mijn lifts filmen en nadat Micha deze analyseerde en corrigeerde voelde ze goed en kon er iedere week wat gewicht toegevoegd worden.

Na de coaching met Micha is alles vooruit gegaan, je geeft het uit handen maar je geeft het in goede handen, dat kan ik je verzekeren. Ik ben op fysiek vlak zeker vooruit gegaan en meer dan tevreden. Ik ben dan ook benieuwd wat de toekomst met Micha als coach verder gaat brengen.

Jop Janssen

Mijn naam is Jop, 24 jaar en train al wel een aantal jaar actief. 3 jaar geleden ben ik echt serieus aan de slag gegaan met alle facetten van fitness (voeding, herstel, gedrag en training). Destijds ben ik ook begonnen onder begeleiding van een coach, hierna ook zelf ook nog online coach geweest bij Personal Body Plan maar i.v.m. tijdgebrek hiermee moeten stoppen. In deze periode ben ik mezelf er van bewust geworden dat het behalen van (fitness)doelstellingen alleen een lastig proces is. Met coach creëer je een objectief zelfbeeld, kun je jouw trainingsproblemen delen en uiteindelijk je doelstellingen behalen.

In Micha de coach gevonden die ik zocht. Dat betekent niet dat ik hiervoor slechte de coaches had, integendeel zelfs. Maar Micha heeft wel een eigen stijl op het gebied van coaching en training en dat past bij mij.

Het feit dat, wanneer je Micha mailt voor wat informatie in een ‘nette’ mail je direct krijgt waar je om vraagt maar vooral de nadruk op het feit dat het niet zo formeel hoeft. Nadat alles is geregeld heb je, je coach altijd in je zak. Dat betekent dat wanneer je Micha appt met een vraag over wat dan ook je garantie hebt dat je binnen 24 uur reactie hebt (Lees een minuut).!!! Zelfs om 23.21nog. Onderbouwd advies op je vragen, artikelen die je direct toegestuurd krijgt, extra onderbouwing voor je trainingen en kritische vragen als je, je check in niet goed vult dat is Micha.

Trainingen zijn zo uitdagend als je ze zelf maakt en ook hier krijg je de informatie die je wilt. Elke training bijhouden, jezelf elke dag wegen, elke week meten is key om progressie te tracken. Houdt het ook echt goed bij anders zit Micha je (en terecht) achter je broek aan met advies wat anders, beter of secuurder kan!! Niet alleen op je vragen heeft hij antwoorden, pro-actieve coaching is ook echt een sterke kant van Micha. Oprechte interesse wat het naast alleen het coachen toch ook een soort vriendschapsband oplevert.

Bulken, cutten, kracht ontwikkelen, onderbouwd trainen, hard trainen en progressie maken? Bij Micha ben je aan het goede adres en ga je wat je doel ook is je doel behalen!!

Nick Strootman

Mijn naam is Nick Strootman en ik ben 23 jaar.

Voordat ik Micha leerde kennen, trainde ik al een aantal jaar maar had ik nog nooit mijn trainingen ‘bijgehouden’ en gegeten naar mijn caloriebehoefte. Ik heb dus ook eigenlijk nooit mijn doelen behaald.  Dit komt omdat ik zoveel mogelijk wou leren qua training en qua voeding via het internet. Uiteindelijk besefte ik dat het internet het hele fitness gebeuren alles moeilijker maakt dan dat het daadwerkelijk is en dat de meeste Instagram fitnessmodellen een verkeerd beeld geven van de werkelijkheid.  Mijn aanpak was compleet nergens op gebaseerd.

De eerste periode van mijn sportschool- tijd bestond uit het bijlangs gaan van alle cardio apparaten en vervolgens een vaste ronde op de beschikbare machines. Ik merkte al snel dat dit mij nergens ging brengen. Toen ontdekte ik de klassieke ‘brosplit’. Dat moest het worden maar helaas. De resultaten vielen flink tegen.

Op een gegeven moment zag ik Micha op Instagram. Dat veranderde eigenlijk alles. Ik begon door Micha dingen op fitness en voeding gebied te zien zoals ze zijn zonder ingewikkelde bullshit er omheen. Ik stuurde hem een email met mijn verhaal en vroeg of hij mij kon helpen. Ik kreeg van hem een intakeformulier en na het opsturen van het formulier kreeg ik van hem niet alleen een op mij afgestemd trainingsschema en voedingsschema maar ook zijn mobiel nummer waar ik hem altijd op kon bereiken voor vragen over wat dan ook. Ik had nooit verwacht dat ik hem elk moment van de dag kon whatsappen en een vraag stellen, die hij ook nog vrijwel meteen beantwoordde. Al snel bleek dat ondanks dat ik allang met fitness bezig was, ik eigenlijk nog maar een beginner was.

Ik heb enorm veel geleerd van Micha. En ondanks dat ik het allemaal zelf gedaan heb, zie ik dit wel als een topprestatie van Micha. Ik had sinds Micha zijn online coaching nog nooit zichtbare buikspieren gehad en was nog nooit zo droog geweest, dat is allemaal te danken aan Micha. Zijn aanpassingen die ik doorgevoerd heb in mijn eigen levensstijl hebben echt wonderen verricht en daar ben ik hem enorm dankbaar voor.

Ik moest van ver komen qua lichaamsgewicht. Ik wist dat het zwaar zou gaan worden en dat het niet een constante lijn naar beneden zou zijn maar na een aantal weken spreken de foto’s toch wel voor zich en dat was me zonder Micha waarschijnlijk nooit gelukt.

Nigel May

Als jij je lichaam wilt veranderen en je weet dat je af een toe een schop onder je kont nodig hebt ben je bij Micha op het juiste adres. Ookal heb ik zelf al enige kennis op het gebied van Fitness en Training toch lukt het je niet altijd om zelf consistent te blijven. Micha zorgt ervoor dat je dit wel doet. Hij is streng en straight to the point. Heb je iets verkloot, dan zegt hij dit ook gewoon.

Micha staat bekend om zijn speciale russiche krachten en het simpel overbrengen van fitness tips. Zo simpel hij de tips uit legt, zo makkelijk doet hij dit ook tijdens het coaching traject. Heb je ergens een vraag over kan je dit altijd stellen en zal hij dit altijd op zo’n manier uitleggen dat jij het begrijpt. Wil je er liever nog een bepaalde bron bij hebben dan levert hij deze ook mee.

Bij zijn programmering houdt hij rekening met jouw huidige levensstijl, trainingen die het beste bij jouw passen en wetenschappelijke kennis. Ben jij een persoon die in het weekend veel uitgaat, dan leert hij hier mee om te gaan.

Je krijgt van hem een excel bestand waar je alles op bij kan houden, simpel maar effectief. Ookal leven wij nu in een periode met fancy applicaties en systemen een Rus die achter je aan zit en een excel bestand zorgen er net zo goed voor dat jij je doel behaald.

Wat je doel ook is, Micha kan jou helpen. Zelf is hij al een tijd bezig met trainen en heeft hij zelf al verschillende doelen bereikt. Zo heeft hij op het podium gestaan, kan hij het gewicht van je auto deadliften en wint hij het van je met russiche roulette.

Al met al een toffe coach die mij heeft geholpen om dichter bij mijn doelen te komen en nog meer te leren over training en voeding!

Johan Rohi

Hallo, mijn naam is Jonah Rohi ik ben 26 jaar. Na 7 jaar actieve dienst als militair heb ik de switch gemaakt naar personal trainer, alhoewel ik veel succes en plezier heb in het begeleiden van klanten was het voor mij ook tijd om mijn fysiek naar een ” next level” te brengen. Ik zat al een tijdje tegen een plateaufase aan. Na het succesvol begeleiden van klanten was het nu de beurt aan mij om een stap hogerop te gaan.

Ik volgde Micha al een tijdje op instagram en tussen alle fitboys & fitgurls sprong hij er bij mij tussenuit. De normale splitbody schema’s had ik inmiddels allemaal al achter de rug en gaven mij geen voldoening meer. Ik was al redelijk bekend met het principe ” powerbuilding” maar wilde dit onder professionele evidence based begeleiding doen.
Ik heb zelf weer het plezier terug gevonden in fitness en tegelijkertijd ook veel resultaat geboekt.

Ik merkte al snel dat de relatie professioneel maar ook erg vrij en persoonlijk was. Een appje sturen om 23:45 en een volledige uitleg terugkrijgen 23:46 is bij Micha ook niet meer dan normaal. Aangezien ik als het om mijzelf gaat erg laks ben is Micha ook niet op zijn mond gevallen op mij hiermee op mijn plek te zetten. Zijn directe en strenge aanpak is dan ook zeker een kwaliteit.

Mijn vrienden en klanten kijken wel eens raar op als ik zeg dat ik ook een coach heb. Maar ook coaches hebben coaches nodig, vanaf nu is het tijd om deze lijn zelf door te trekken en progressie te blijven boeken! Ik ben als sporter en trainer gegroeid en ben ook zeker van plan om dit te blijven doen.

Wouter Kruseman

Hallo, mijn naam is Wouter. 26 jaar oud en train al meer dan 5 jaar. In deze periode heb ik mezelf verdiept in voeding, trainingschema’s en routines. Doordat ik zelf allerlei dingen las op het internet wou ik van alles proberen en aanpassen. Resultaat? Eigenlijk geen resultaat. Ik werd wel wat sterker maar deed continue dezelfde oefeningen en at veelte veel en te lekker om überhaupt buikspieren of aders te zien. Ik ging bijna denken dat ik ze niet had!

Toen ik in 2015 besloot met mijn vriendin in het buitenland te gaan trouwen besefte ik dat al mijn vrienden en familie op een Grieks eiland zouden zijn. Daarbij worden dan ook (trouw) fotos gemaakt die je bijblijven voor de rest van je leven. No way dat ik daar heen ging zonder in shape te zijn!

Alleen ging me dit niet lukken en via instagram zag ik zon gekke rus die in zijn kelder allerlei rare oefeningen deed. Elke keer als hij een oefening online zetten deden allerlei gasten in de gym die ook ineens. Heb nog nooit zoveel mannen een sealrow zien doen;) Daarbij leek het erop alsof hij wist waar hij het over had, een wettenschappelijke onderhouding belangrijk vond en ook zag genieten belangrijk was.

Dat waren voor mij de belangrijkste redenen om met micha in contact te komen. Ik had inmiddels genoeg bro trainers ontmoet die zeiden dat brocolli met kip en rijst het antwoord zou zijn op ál mijn problemen.
Ik kreeg redelijk snel van micha een eet en trainingschema. Alles was aan te passen naar mijn voorkeur en trainingen waren uitdagend en goed doordacht. Ik heb hem zelfs zo gek gekregen dat er elke avond 100 gram chocolade crusli met kwark op mijn dieet stond!

Alain Mossinkoff

Mijn naam is Alain Mossinkoff, 25 jaar oud. Ik ben in het dagelijks leven gedreven bezig met mijn eigen onderneming, maar maakt daarnaast graag tijd voor mijn sportieve ambities.

Eigenlijk ben ik sinds mijn jeugd al graag bezig met sporten, zo hockey ik inmiddels al heel wat jaren fanatiek, en ben ik sinds een aantal jaar actief als coureur. Het racen ben ik op professioneel niveau gaan doen, om competitief te zijn binnen deze sport is het een vereiste om in zeer goede conditie te verkeren.
Vijf jaar geleden is hieruit bij mij de interesse voor fitness ontstaan, wat mij destijds dan ook heeft doen besluiten mij in te schrijven bij de sportschool. Sindsdien is de passie hiervoor enorm gegroeid, ik begon mij steeds verder te verdiepen in krachttraining, voeding en alles wat hier bij hoort.

Ik haal enorm veel voldoening uit mijn proces, en het ontwikkelen van mijzelf. Ik heb vervolgens ook verschillende coaches gehad om mij hier verder bij te helpen. Tocht miste ik het een en ander om mij verder te ontwikkelen, en van alle bro science waar veel coaches mee aankomen kwam ik ook niet verder.

Dit is waar Micha mijn aandacht trok. Via instagram heb ik vele informatieve posts voorbij zien komen, welke altijd wetenschappelijk onderbouwd zijn. Tevens bleek coaching mogelijk bij Micha, waarop ik hem een email heb gestuurd. Hierop heb ik van Micha een intake formule gekregen welke mij direct overtuigd heeft het coachingstraject aan te gaan met Micha, uit de informatie die hij vraagt binnen dit formulier blijkt al dat hij overal rekening mee houd en op voorbereid is.

Bij de start van mijn coaching een excel sheet van Micha ontvangen met daarin mijn persoonlijk berekende macro nutriënten, persoonlijk trainingsplan en daarbij behorende uitleg. Wat ik naast de professionele en wetenschappelijk onderbouwing enorm prettig vind bij Micha is het feit dat de voortgang wekelijks besproken wordt en het contact direct is via WhatsApp. Dit maakt de gehele coaching een stuk persoonlijker en je kunt altijd met je vragen terecht. Door zijn geruime ervaring met krachttraining heb ik tevens enorm veel geleerd op het gebied van de uitvoering van alle oefeningen, waarbij hij tot in ieder detail verteld wat belangrijk is. terugkomend op het persoonlijke aspect, dit is voor mij uiteindelijk zeer waardevol gebleken. Doordat Micha oog heeft voor de individuele behoeftes van zijn cliënten heeft hij mij een behoorlijke stap verder geholpen betreffende mijn proces en kennis.

Ik kan dan ook niet anders concluderen dat de coaching door Micha enorm goed bevallen is, wat de resultaten ook wel uitwijzen. Ik durf zelfs te stellen dat indien je eigen inzet en motivatie aanwezig is, Micha je gegarandeerd je doelen helpt te behalen.

Tymo Buijsman

Ik ben Tymo, 24 jaar en ik ben al een aantal jaar actief aan het trainen. Afgelopen jaar ging ik weer de “bulk” in en vond dat het misschien wel handig en leuk was om weer hulp van een coach in te schakelen. Vooral voor nieuwe ideeën van trainingsmethodes en motivatie. Micha volgde ik al een tijdje op instagram en vond hem altijd goede en leuke posts posten. Aangezien ikzelf ook mijn eigen homegym heb was de keuze snel gemaakt!

Ik mailde Micha om in eerste instantie te vragen naar wat informatie omdat de prijzen van coaches ook erg variëren en ik geen zin had om hier de hoofdprijs voor te gaan betalen aangezien ik zelf ook bezig was met de Bayesian cursus. Gelukkig viel dit alles mee, in tegenstelling tot andere.

Eenmaal gemaild ging alles heel snel. (Ik denk dat ik al binnen 10 min een mailtje terug had)
Volgende dag kon ik gelijk beginnen!! Micha had mijn macro’s uitgerekend en een trainingsschema voor me gemaakt, dit alles stond overzichtelijk in een excel bestand. Gelijk met een bijlage waar alle oefeningen uitgelegd worden via youtube filmpjes mocht je deze nog niet weten.

Elke week heb je een meet-up, in het excel bestand vul je je gewicht in van iedere dag van die week en ook je trainingen houd je bij. Dit stuur je naar hem en hij geeft je daarover feedback en vraagt of alles goed is gegaan.

Micha is iemand waar aan je alles kan vragen, je kan hem gewoon appen en hij reageert altijd snel.
Weet je niet zeker of je een oefening goed uitvoert? Maak een filmpje en hij geeft je oprecht goede feedback wat je beter en/of anders kan doen. (Geloof me hij is niet snel tevreden)

In de tijd dat Micha mij coachte ben ik van 72 kg naar 82 kg gegaan & mijn buikspieren waren nog steeds zichtbaar. Nu ga ik weer beginnen met cutten. Iedereen kan ik Micha aanraden of je nu een student, werkende of iets anders bent! Je bent aan het goede adres.

Guido Navis

Ik ben Guido Navis, 23 jaar. 3 jaar geleden speelde ik amateurvoetbal op een goed niveau. Daar was ik 3 keer per week aan het trainen. Door blessures en studie heb ik besloten te stoppen met voetbal en mijn vrije tijd in de sportschool door te brengen.

Na een jaar lang 3 tot 4 en af en toe 5 keer per week getraind te hebben, heb ik mijn verwachtingen niet waargemaakt en wilde ik groter, sterker worden en vet verliezen, zodat alle spieren goed naar voren kwamen.
Uiteindelijk kwam ik door te zoeken op internet bij Micha uit. Op zijn instagram account heb ik voorbeelden van zijn cliënten gezien wat ik ook graag wilde bereiken!

Ik wilde 4 keer per week trainen en iemand hebben die me motiveert en tips kon geven, zodat ik dichter bij mijn doel kwam. Dat is gelukt!

Na een jaar bulken en vervolgens lang cutten, is het me uiteindelijk gelukt om vet te verliezen en zichtbare spieren te kweken.

Ik zeg niet dat het makkelijk is, maar ik kreeg alle schema’s snel doorgestuurd via de mail en kon alles makkelijk bijhouden. Ik kon elke week zelf aangeven wat ik graag zou willen eten en hij maakte er een schema van waarmee ik aan de slag kon. Zo hoefde ik me daar niet druk om te maken en kon ik de focus leggen op het trainen. Vooral het onbeperkt contact op whatsapp vond ik heel fijn. Ik kon letterlijk alles vragen en had binnen no time altijd een antwoord op mijn vragen.

Thomas van der Laan

Mijn naam is Thomas van der Laan,

Ik ben momenteel 24 jaar oud, en ben al ruim zeven jaar in de sportschool te vinden. Naast sporten is studeren en carrière maken zeer belangrijk voor mij. Mijn ambitie is om later door te groeien in het bedrijfsleven, en dat heeft bij mij geresulteerd in het volgen van twee masters aan de Universiteit van Tilburg. Alhoewel ik blij ben met deze keuze, heeft dit er wel voor gezorgd dat mijn sportieve leven af en toe op de proef wordt gesteld.

Zeker met het oog op het gegeven dat ik in mijn vrije tijd graag een festival pak en er dat ik er graag ‘goed uitzie’ is het voor mij altijd belangrijk geweest zo effectief mogelijk trainen en voeding te combineren met mijn drukke werk en studie leven.

Gelukkig ben ik al vanaf jonge leeftijd bevriend met Micha, wat ervoor heeft gezorgd dat ik van jongs af aan ben gestimuleerd en ben geholpen met optimale begeleiding. Zowel op het gebied van voeding (IIFYM, fitness pal, en dieet tips), als op het gebied van training (je hoeft niet 7 keer per week in de gym te staan voor optimaal resultaat). Micha onderscheid zich wat mij betreft van de meeste trainers op basis van de ‘no bullshit’ principe. Geen commerciële trends volgen en vooral niet doen wat ‘de grote gast in de gym doet’. Micha heeft mij geleerd te doen wat werkt, wat wetenschappelijk bewezen is, en vooral te kijken naar wat voor JOU werkt. Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat dit voor resultaat heeft gezorgd.

Al met al heeft coaching van Micha ertoe geleid dat ik naast mijn drukke ‘carrière’ ook in staat ben geweest een fysiek op te bouwen waarmee ik zeer graag rondloop op feestjes en op het strand! En nee, niet door iedere dag uren lang in de sportschool te beunen en door kip met rijst te eten. Ik doe dit nu door maar 4 keer per week effectief te training, en door bewust mijn voeding in de gaten te houden!

Karel Passier

Erik Georgiev

Hallo, mijn naam is Erik Georgiev,

Ik ben 27 jaar oud, en ben sportief aangelegd. Heb altijd veel gesport, op jonge leeftijd was dit altijd voetbal. Toen ik circa 18/19 jaar oud werd, werden de stapavonden steeds belangrijker en werd het potje voetbal op zondag ochtend steeds minder belangrijk. Het krijgen van een rijbewijs en het stoppen met voetballen zorgde bij mij voor een toename in het vetpercentage. Wat er eigenlijk gebeurde was heel simpel; een te hoge calorie inname en te weinig beweging. Maar ik moet natuurlijk iets de schuld geven! Twee jaar heb ik rondgelopen met een fysiek welke ik nooit eerder had gehad en je mag het best weten; Ontevreden was ik! Niet lekker in mijn vel, kleren stonden niet meer mooi, etc..

Toen ik 20 jaar werd, besloot ik te gaan trainen. Elke avond lekker aan de gewichten hangen in de sportschool. Elke dag dezelfde oefeningen. Gewoon lekker goed eten. Echter een echt afgetraind lichaam kreeg ik er niet van. Nu moet ik wel zeggen, sporten is altijd belangrijk voor me geweest, maar naast mijn studie ben ik ook een eigen zaak begonnen. Dit is nu echter (naar mijn zeggen) uitgegroeid tot een succesvolle zaak met vast personeel en waar erg veel tijd in zit. Daarnaast ben ik altijd bezig geweest met het uitbreiden van mijn werkzaamheden. Ik ben zeer gedreven in het behalen van goede resultaten. Bedrijfsmatig ging ik super. Dus je raadt het al, veel sporten lukte niet, ik kreeg absoluut niet het fysiek waar ik van droomde.

Toen leerde ik Micha kennen, hij werd eigenlijk meteen een hele goede vriend van me. Ik leerde hem in de sportschool kennen, ben eigenlijk meteen met hem in zee gegaan betreft fitness begeleiding. Wat voor mij heel belangrijk was; een passend trainingsschema(passende in mijn werkweek), een voedingsschema die zich elke week aanpast aan mijn voorkeuren en werkomstandigheden. Niet de standaard elke 2 uur maaltijden van rijst, groente en kip. Maar producten en gerechten die ik zelf lekker vind en zelf uit kan kiezen. Micha heeft dit voor mij perfect in mijn werkweek verwerkt. Dit is nu mijn routine waardoor ik het hele jaar door het fysiek heb wat ik wil.

Tim Bertrams

Michael

Mike Strijder

Robert van de Ven

Fabian Delsing

Denise

Steven

Bjorn